• Γιάννης Χριστοδουλάτος

Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της  Sweetspot productions, ο Γιάννης Χριστοδουλάτος είναι απόφοιτος του Panavision School με πτυχίο ως μηχανικός ήχου. Συμμετέχει στην Ελληνική μουσική σκηνή από το 1994, και έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς, παραγωγούς και μηχανικούς ήχου κατά τη διάρκεια των ετών.

Από το 1997 έως το 1999, συνεργάστηκε με τον Θέμη Ζαφειρόπουλο κάνοντας ζωντανές ηχογραφήσεις από την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Το ίδιο έτος, άρχισε να εργάζεται στο Athens Mastering ως μηχανικός mastering δίπλα στον Χρήστο Χατζηστάμου. Ο Γιάννης έχει συμμετάσχει στην αποκατάσταση και remastering σε μερικά από τα πιο σεβαστά έργα Ελλήνων συνθέτες όπως οι Γ. Χρήστου, Μ. Λοΐζος, Μ. Θεοδωράκης και Μ. Χατζιδάκις.

Με πάνω από 1500 δίσκους στο ενεργητικό του σε πολλά είδη, ο Γιάννης είναι τώρα ένας από τους πιο γνωστούς μηχανικούς Mastering στην Ελλάδα. Ίδρυσε την Sweetspot productions καλύπτοντας την ανάγκη του να εκφραστεί ελεύθερα και να βοηθήσει στη διαμόρφωση της ελληνικής μουσικής σκηνής προς ένα προηγμένο μέλλον τεχνικά και αισθητικά.

slot gacor
https://disparekraf.jakarta.go.id/uploads/slot-gacor/
slot demo pragmatic